top of page

Loopbaancoaching - Werken aan werk

Wat zou jij voor werk doen als je alles in de hand had? Weet jij hoe je je loopbaan jouw kant op stuurt? Of wil je ontdekken welke baan er bij je past?

Wat levert loopbaancoaching je op?

Weten wat je wilt geeft rust en richting. Het wordt makkelijker en fijner om keuzes te maken en je kunt jezelf én een ander beter uitleggen waarom je dit pad kiest.

Het werken op een plek die bij je past, in een functie waar je voldoening uithaalt, draagt verder ook bij aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van jou als werknemer. Fijn voor jou én fijn voor je baas.

Hoe gaan we dat doen?

Bij loopbaancoaching kijken we eerst waar je nu staat in je loopbaan, ontdekken we welke weg je hebt afgelegd en waar je heen zou willen. Dit doen we door jouw kwaliteiten, drijfveren en opgedane ervaring in kaart te brengen. Wat gaat er goed, waar krijg je energie van en wat voor omgeving past bij jou?

In het tweede deel van het traject begeleiden we je bij het actief in beweging komen om jouw verandering in gang te zetten en wat er nodig is om het vast te houden na jouw traject bij ons.

Het coachingstraject helpt je om te bepalen wat er bij jou past op het gebied van werk en welke doelen je daarin wil stellen.

​​Dit traject is bedoeld voor situaties als:

  • Je wilt veranderen van baan, maar je weet nog niet wat je wilt.

  • Je wilt jouw carrière een nieuwe impuls geven.

  • Je loopt vast in de communicatie op jouw werk.

  • Je wilt zorgen dat jouw werknemers vitaal en duurzaam inzetbaar zijn en blijven.

Kosten

Een volledig traject kost € 1.595,-

Lees hier wat er inbegrepen is.

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. 

Loopbaancoaching helpt je met het vinden van de juiste baan en functie
bottom of page