Contact

Heb je een vraag? Wil je graag kennismaken? Wil je samen met mij in beweging komen? Of heb je iets anders wat je graag met mij deelt? Laat het mij weten door contact op te nemen. Dit kan per telefoon, per e-mail of onderstaande contactformulier.

Femke Kraan

Tel: 06 222 81 471

Email: Gelderlandcoaching@gmail.com

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Locatie:

Ik werk vanuit 2 vaste locaties: Nijmegen en Harderwijk. 

Mocht je ergens anders af willen spreken dan zoeken we samen een geschikte locatie.

Graag nodig ik je uit om kennis te maken. Bel of mail me voor een afspraak. 

“Dit coachtraject was een intensieve eye-opener voor mij. Femke leidde mij structureel en goed door de sessies. Hierdoor had ik zin om verder door te pakken, terwijl ik vaak snel afhaak.”

“Het maakt nieuwsgierig naar meer, deze sessies met Femke. Nieuwsgierig naar wat er komen gaat over mijzelf. Ik hou van het huiswerk dat ik van Femke krijg.  Ik ervaar dat als een hulpmiddel om te vinden wat ik zoek. Ook de tussentijdse e-mails van Femke zijn prettig. Het maakt dat ik er nog meer mee bezig ben en er nog meer uit kan halen.”

"Ik kwam erachter dat 'plannen en organiseren' me veel meer energie kosten dan ik door had. Bij het vormgeven van mijn nieuwe functie was dit een belangrijke eye-opener voor mij én voor mijn leidinggevende."

"Ik wilde leren om minder emotioneel te communiceren, maar kwam erachter dat ik niet goed voor mijn eigen behoeften zorgde. Toen werd dat communiceren opeens ook beter."

 © 2018 GelderlandCoaching