top of page

Lifecoach en loopbaancoach

Femke Kraan is lifecoach en loopbaancoach in Gelderland, Nijmegen en Arnhem

Dit is Femke: doelgericht, optimistisch, vrolijk, betrokken, laagdrempelig.

 

Missie: mijn missie is om de wereld een betere plek te maken door young professionals te helpen, om te groeien en te bloeien vanuit hun natuurlijke kracht, talenten en ambities.

Hoe: lk laat jou groeien en bloeien in het leven en werk door gebruik te maken van mijn natuurlijke sociale, analytische en communicatieve talenten. Door onze gesprekken ontstaat het inzicht in jouw missie, jouw talenten, jouw drijfveren en innerlijke kracht.

Mijn verhaal in het kort: Na mijn afstuderen ben ik als jurist langere tijd werkzaam geweest bij de rechtbank Arnhem. Hoewel de wereld van de rechtspraak iedere dag weer anders is. voelde ik mij er niet thuis. Dit leidde uiteindelijk tot een burn-out die ruim 2 jaar zou duren. 

Ik ging aan de slag met een coach en hier ging een wereld voor mij open. Ik leerde wie ik was en wat mij in beweging zet: kortom waar ik blij van word.

 

Ik ging verder in het onderwijs: praten over het recht voor de klas en mijn studenten het recht bijbrengen vond ik heerlijk. Ik merkte dat ik als mentor nog beter mijn talenten van luisteren, spiegelen, meedenken kwijt kon. Werken met mensen is mijn bron van inspiratie. 

Ik ben daarom een coachopleiding gaan doen en ik ben in 2018 met mijn praktijk gestart als lifecoach en loopbaancoach met als doel het ondersteunen van mensen met levensvragen en loopbaanvragen.  Ik merkte dat vooral young professionals mij goed weten te vinden. 

 

Ik werk graag met jonge mensen, ik help ze graag om hun toekomst vorm te geven zodat ze het beste, mooiste en creatiefste uit zichzelf kunnen halen en een bijdrage kunnen leveren aan een mooie toekomst. 

 

bottom of page