top of page
header veluwe retraite pagina

Veluwe retraite

Stap in een wereld van totale ontspanning en persoonlijke groei tijdens onze exclusieve, geheel verzorgde retraite op de prachtige Veluwe. Gedurende drie dagen en twee nachten kun je jezelf onderdompelen in een omgeving van rust en inspiratie, terwijl je wordt begeleid door ervaren coaches. Met een maximum van slechts zes deelnemers is er voldoende persoonlijke aandacht en ruimte voor interactie.

 

Tijdens deze retraite staan het enneagram en Transactionele Analyse centraal. Het enneagram biedt diepgaand inzicht in je persoonlijkheid, gedrag en relaties. Je zult ontdekken welk enneagramtype het beste bij jou past en hoe je dit inzicht kunt gebruiken om persoonlijke groei te bevorderen. Transactionele Analyse helpt je om communicatiepatronen te begrijpen en effectiever te communiceren met anderen. Je leert nieuwe manieren van verbinding maken en krijgt handvatten om belemmerende patronen te doorbreken.

Yogalessen worden iedere ochtend of middag aangeboden om lichaam en geest in balans te brengen. De zachte houdingen en ademhalingstechnieken zullen je helpen om spanning los te laten en diepe ontspanning te ervaren.

Tijdens deze retraite hoef je je nergens zorgen over te maken. De prijs van

€ 675,00,- is inclusief 2 overnachtingen in een comfortabele accommodatie omringd door de prachtige natuur van de Veluwe. Daarnaast zijn alle maaltijden en drankjes inbegrepen, zorgvuldig samengesteld om je te voeden en energie te geven tijdens je reis naar zelfontdekking en transformatie.

Gun jezelf dit bijzondere cadeau van persoonlijke groei en verandering. Reserveer nu jouw plek op onze geheel verzorgde retraite op de Veluwe en laat je inspireren, verbinden en transformeren. Je verdient het om de beste versie van jezelf te worden.

bottom of page