top of page

Robert Kraan

Coach en mentor voor leidinggevenden

Manager, leidinggeven, mentorschap

Kort CV

In het kort

Wil jij als beginnende leidinggevende een vliegende start maken in jouw carrière? Zoek niet verder! Robert, een ervaren professional met meer dan 30 jaar ervaring als leidinggevende in de non-profit sector, staat klaar om jou te coachen en te begeleiden. Met zijn expertise en inzicht helpt hij jou om het beste uit jezelf te halen en effectief om te gaan met jouw medewerkers.

Als beginnende leidinggevende kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Het managen van een team, het nemen van beslissingen en het motiveren van medewerkers kunnen soms overweldigend zijn. Robert begrijpt dit als geen ander en biedt jou de ondersteuning die je nodig hebt.

Het mentorschap van Robert gaat verder dan alleen praktische tips. Hij bekijkt het werk vanuit verschillende theoretische perspectieven, waardoor je een breder inzicht krijgt in leiderschap en management. Hij deelt zijn kennis van verschillende theorieën en modellen, zoals situationeel leiderschap, en helpt jou deze toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Wat maakt het mentorschap van Robert uniek? Het draait allemaal om het omgaan met medewerkers. Hij gelooft dat goede leiders niet alleen resultaten behalen, maar ook oog hebben voor het welzijn en de ontwikkeling van hun teamleden. Met Robert als jouw mentor leer je hoe je een positieve en ondersteunende werkomgeving kunt creëren, waarin medewerkers gemotiveerd zijn en zich kunnen ontplooien.

Of je nu worstelt met het delegeren van taken, het geven van constructieve feedback of het opbouwen van sterke relaties met jouw medewerkers, Robert staat klaar om jou te helpen. Zijn coachingsessies zijn op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en doelen. Samen werken jullie aan het ontwikkelen van jouw leiderschapsvaardigheden en het versterken van jouw zelfvertrouwen als leidinggevende.

Dus, als jij als beginnende leidinggevende wilt groeien en excelleren, grijp dan nu de kans om te profiteren van de kennis en ervaring van Robert. Neem contact op en start jouw reis naar succesvol leiderschap vandaag nog!

Eigenschappen

  • Humor

  • Energiek

  • Optimistisch

  • Assertief

  • Direct

  • Praktisch ingesteld

bottom of page